Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod O vibrátorech

O vibrátorech

Vibrátory pro ženy patří mezi nejoblíbenější erotické pomůcky a na trhu jich je velké množství. Jednotlivé modely se liší provedením, použitým materiálem, velikostí, možnostmi...Zkrátka je jich hodně. Každá žena si v široké nabídce jistě najdete takový vibrátor, který jí bude nejvíce vyhovovat.

 

Co je to vibrátor

Vibrátor (neboli robertek) používají ženy při masturbaci, aby dosáhly vzrušení a orgasmu. Nemusí však být brán jen jako pomůcka na autoerotické hrátky. Mnohé páry ho volí i jako hračku při milostné předehře.

Jde často o pomůcku, která je podobná mužskému penisu. Některé vibrátory pro ženy ho napodobují velmi realisticky i s žilkami na penisu. Jiné druhy vibrátorů však tuto podobu nemají. Tvary mohou být rozmanité, stejně i velikosti a liší se i materiálem, ze kterého jsou přístroje vyrobené. Nejčastěji je používaný gel, sklo, kov, silikon. Oblíbené jsou moderní materiály, které se co nejvíce podobají skutečné lidské kůži.

 

 

Základem vibrátoru je vibrační motorek, který je zdrojem dráždivých vibrací. Představuje malinký motůrek a excentrické závaží. Většinou je upevněný na hřídeli mimo osu. U konkrétních výrobků jsou vibrace různě nastavitelné.

Vibrátory slouží k vaginálnímu dráždění, ale také máme celou řadu vibrátorů ke klitoriálnímu či análnímu dráždění. Nebo je libo vibrátor zaměřený na stimulaci bodu G? I takové na trhu najdete.

 

Vyberte si i vy z velké nabídky svůj vibrátor, který se stane oblíbenou pomůckou pro chvilky samoty, ale třeba i pro milostnou předehru.

 


Diskuse (17 komentářů)

VENDY, (06. 09. 2011 08:57) Reagovat
Já mám doma klasické jednoduché dildo. Svůj účel splní, ale teď přemýšlím, že bych si pořídila nějakou vibrující hračičku. Nabídka je však velká a já tápám. Máte někdo tip na konrétní model? Díky.
JANINA, (29. 10. 2011 17:43) Reagovat
Já mám ráda vibrátory, které už na první pohled vypadají luxusně. I to už se mnou začne dělat divy. Proto se mi třeba hodně líbí a vzrušují mě skleněná dilda, která mají zajímavý design. K sexu a masturbaci s vibrátorem přistupuju jinak, než že se snažím o to se co nejdříve udělat.
ALENA, (29. 11. 2011 19:42) Reagovat
Mě osobně se líbí mnohé luxusní modely, které vypadají dobře už na pohled. Jedním z nich je např. Vibe theraphy. Myslím, že nejde jen o jeden vibrátor, ale že pod Vibe theraphy spadá více vibrátorů, ale všechny vypadají velmi pěkně.
BĚTKA, (30. 11. 2011 12:52) Reagovat
Já navrhuji zkusit nějaký silikonový vibrátor. Jsou velmi kvalitní a některé mají hodně funkcí. Záleží na tom, kolik do vibrátoru chceš investovat.
DANA, (25. 05. 2012 06:54) Reagovat
Já už mám doma několik vibrátoru a teď jsem si vybrala jeden luxusní model s mnoha funkcemi. Trochu je mi líto peněz, ale jestli splňuje to, co slibuje...Já doufám, že jo. Protože si ho stejně nakonec koupím.:)
Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Vibrátory pro ženy
Kontakty